Naš grad je poznata turistička destinacija, ali i sve popularnija destinacija za pružanje visokokvalitetnih dentalnih usluga čije cijene su 4 – 6 puta manje nego u zemljama EU.

Osiguravamo Vam uslugu visoke kvalitete uz istovremeni odmor i opuštanje u jednom od najljepših gradova na Mediteranu.

Grad je poznat po svojoj izuzetnoj kulturnoj baštini i predivnim plažama,smještenim u srcu grada. Ordinacija je udaljena svega 10 minuta vožnje od centra grada, a samo 5 minuta vožnje od hotela Le-Meridien Lav u sklopu kojeg Vam na usluzi stoje ekskluzivni wellnes tretmani u prekrasnom mediteranskom ambijentu.

Split centar
Peristil
Vestibul
Riva

Mogućnost smještaja u hotelima sa 5, 4 ili 3 zvjezdice ili u privatnim apartmanima u Splitu i bližoj okolici prema Vašim željama.

U sklopu naših usluga osiguravamo Vam i transfer (od zračne luke, trajektne luke, autobusnog kolodvora) do ordinacije.

Bačvice
More i otoci
Rafting na Cetini
Hotel Le Meridien Lav

Pobrinut ćemo se da Vaše slobodno vrijeme bude ispunjeno aktivnostima, obzirom da je Split na odličnoj lokaciji i manji od sat vremena vožnje od prelijepih turističkih atrakcija (slapovi rijeke Krke, rafting na Cetini, izleti na obližnje otoke Brač, Hvar i Šoltu).

Svim našim pacijentima, ukoliko žele, možemo organizirati smještaj u modernoj i vrhunski opremljenoj Villi Klara, smještenoj u neposrednoj blizini naše ordinacije (svega 2 minute vožnje), u čijem se prekrasnom ambijentu i zelenilu zaista možete opustiti i uživati!

Kontaktirajte nas i izaberite Vaš termin!

Villa Klara
Villa Klara
Villa Klara
Villa Klara